2014. április 5., szombat

Nap

Mennyi idő kell ahhoz, hogy újra talpra állj, mikor a minden összedől? Mikor mindenkiben csalódsz, vagy összetörik a szíved, mikor elveszik minden hited a világ felé. Van meghatározott idő?
Szerintem nincs. Talán olyanok vagyunk, mint az időjárás. Az életünkben vannak rossz idők, van mikor minden befagy, de ott a ragyogó napos oldal is. Viszont soha sem tudhatjuk messziről, hogy éppen most mi fog jönni. Azt tudjuk, hogy jönni fog, mert az élet nem áll meg, ahogy az életünkön áthaladó csúnya felhők is tovább mennek. de szikrázó napsütés is egyszer a horizont alá bukik. Mert biztosra tudjuk, hogy semmi sem állandó, a napsütés se marad örökre, sem a felhők, amik beárnyékolják az életünket.
És majd akkor, mikor nem számítasz rá, mikor a legkevésbé sem vagy felkészülve az érkezésére, jönni fog valaki, aki a nap lesz az egeden, aki okot fog adni arra, hogy újra mosolyogj. Amikor újra megtanulsz bízni az emberekben. Aki miatt kockára fogsz tenni mindent, átsétálsz majd a borzalmak felett egy kötélen, hogy megérkezz a túloldalra, ahol a boldogság vár. Ez a valaki már úton van Feléd, ne aggódj. Tudni fogod ki lesz az. S mi több, lehet Ő is a Te érkezésedre vár, tehát Te az Ő napja leszel.
Hol vagy már?

2013

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése